fr
en

NIEUWE MACHINES

3D-buizen plooibank (2017)

We investeerden in een 3D-buizen plooibank met 3-voudige gereedschapshouder combineerbaar met het buigen van variabele radiussen en dit tot buissectie 80-2 mm met lengte tot 6 m. Het buigen van vierkante en rechthoekige secties die binnen deze omschreven cirkel vallen is eveneens realiseerbaar.

 

 Plaat Laser (2012)

Het up to date houden van ons machinepark is een must om onze klanten nog meer aangepaste producten van een hoger kwalieitsniveau te bieden. Hiervoor werd er een vervangings investering uitgevoerd. De nieuwe machine biedt de mogelijkheid om materialen tot 20 mm (staal) 12 mm (RVS) en 8 mm (aluminium) te snijden.

 

Lasrobot installaties (2011)

Dat Haesevoets nv resoluut de kaart trekt van automatisering is reeds langer bekend. Door nieuwe investeringen in de laatste generatie lasrobots wordt deze strategie nogmaals bevestigd.  

Onze nieuwe aanwinsten zijn 3 stand-alone lasrobots en een 4de met geïntegreerde product- manipulatoren. Het betreft telkens Panasonic Tawers lasrobots met G3 sturing. Hiermee hebben we de primeur in West Europa.

Gekoppeld aan het off-line programmeren wordt er een hogere integratie van het machinepark in het ontwerpproces gerealiseerd. Dmv CAD files worden lasprogramma's reeds in ontwerpfase gegenereerd. Hierdoor zijn kortere insteltijden, kleinere foutenlast en lagere productietijden het gevolg.

  

 Buizen Laser LT 722 (2009)

Een nieuwe stap in onze automatiserings-strategie: de investering in een buizen laser installatie. Hiermee creëren we een extra dimensie aan onze productiemogelijkheden en service. Er opent zich een wereld van mogelijkheden voor onze klanten. Gekoppeld aan onze bestaande capaciteiten zullen we samen met u, uw producten naar een hoger niveau tillen. Klik hier voor enkele impressies van toepassingen     (Foto 1   Foto 2)