fr
en

CAD ONTWIKKELING

 

Haesevoets nv biedt orginele en efficiënte oplossingen voor uw material handling problemen gaande van nieuwe ontwikkelingen tot het optimaliseren van bestaande systemen. Met meer dan 35 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van metalen rekken & containers zijn we beter dan wie ook geplaatst om oplossingen te bieden voor de gestelde eisen.

We hebben de mogelijkheden om nieuwe producten te ontwikkelen op 3D CAD-systemen (Top Solid). Door onze rijke ervaring en uitgebreide materialen kennis kunnen we u optimale oplossingen bieden voor de verpakking nodig voor uw product.

Voor het maken van nieuwe ontwikkelingen zijn er twee opties:

CAD-files 

Vertrekkende van cad-files van een product, kunnen we de gewenste verpakking er voor ontwerpen. Elk ontwerp start met een concept waarna 2D- & 3D-tekeningen worden gecreëerd. Nadien kunnen prototypes & seriedelen worden geproduceerd. Het grote voordeel is dat er op deze manier directe en efficiënte communicatie mogelijk is tussen het CAD-systeem van de klant en het systeem van Haesevoets nv.

Model

Indien fysieke delen (modellen) ter beschikking zijn, kunnen we met onze zeer ervaren vakmensen in de werkplaats een prototype bouwen waarin al uw eisen aan de hand van een input lijst worden opgenomen. Nadien kunnen ook van dit prototype CAD-tekeningen worden aangeboden.